Hvordan veksler jeg penger?

Du kan veksle mellom AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, ISK, JPY, MAD, MXN, NOK, NZD, PLN, QAR, RON, RSD, RUB, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR i Kontoer-fanen ved å klikke på … (ved siden av Sett inn penger) og deretter Veksle.

Tittelen på siden hjelper deg å se hvilken handling du er i ferd med å utføre: Du vil enten kjøpe eller selge en valuta. Hvis du vil bytte retning, bytte fra kjøpe til selge eller motsatt, trykker du bare på pilen midt på siden.

Velg valutaer som du vil veksle fra nedtrekkslisten.

Trykk på knappen, og ordren vil bli utført umiddelbart – saldoene dine vil bli oppdatert.

En markedsordre er den enkleste måten å veksle verdier umiddelbart, inkludert valutaer. Det er en kjøps- eller salgsordre som skal utføres umiddelbart til den gjeldende markedsprisen.

Hvis du trenger å bruke en annen valuta som du ikke kan ha i Revolut, bruker du bare Revolut-kortet ditt til å betale eller ta ut kontanter. Vi konverterer beløpet automatisk til den aktuelle valutaen.