Administrere valutaordre

Du kan opprette en valutaordre fra fanen Kontoer ved å klikke på «...» (ved siden av Legg til penger) og deretter velge Veksle.

Alternativt kan du åpne Favoritter-skjermen, velge Ordrer og trykke på Legg til ny fra stjerneikonet øverst til høyre i Hjem- og Formue-fanen.

Deretter finner du dine opprettede valutaordrer under fanen Ordrer. Du vil kunne se både ventende og utførte ordrer.

For å kansellere en valutaordre, går du til listen Ordrer. Der kan du enten sveipe på en ventende ordre for å få tilgang til slettehandlingen eller trykke på den: skjermen for ordresammendrag vil åpnes og du vil få tilgang til en sletteknapp.