Kan jeg sette inn eller ta ut penger fra mitt barns konto?

Åpne barnets profil i Revolut-appen din og trykk på Legg til penger. Du vil kunne legge inn beløpet du vil legge til, og overføringen skjer øyeblikkelig uten gebyr.

Hvis du har gjort en feil, er det lett å ta ut penger fra ditt barns konto. Åpne barnets profil i Revolut-appen din, og trykk på «Ta ut». Du vil kunne legge inn beløpet du vil ta ut, og overføringen vil skje øyeblikkelig.

Kan jeg konfigurere en periodisk betaling til barnet mitt sin konto?

Det er enda ikke mulig å automatisk fylle opp barnets konto. Men du trenger ikke å bekymre deg – vi jobber med å gjøre det mulig å angi en regelmessig grense for barnet ditt.