Kan jeg sette inn eller ta ut penger fra mitt barns konto?

Åpne barnets profil i Revolut-appen din og trykk på «Sett inn penger». Her kan du angi beløpet du vil sette inn. Overføringen er gebyrfri og skjer umiddelbart.

Hvis du har gjort en feil, er det lett å ta ut penger fra kontoen til barnet ditt. Åpne barnets profil i Revolut-appen din, og trykk på «Ta ut». Her kan du angi beløpet du vil ta ut. Overføringen vil skje umiddelbart.

Kan jeg sette opp periodisk betalinger til kontoen til barnet mitt?

Revolut Premium- og Metal-brukere kan sette opp periodiske ukentlige betalinger av lommepenger. Åpne barnets profil i Revolut-appen og trykk på Ukentlige lommepenger, angi beløpet og ukedag, og vi fyller automatisk på barnets saldo hver uke.