Kan jeg kontrollere mitt barns bruk av Revolut Junior-kortet?

Foreldreveiledning er nøkkelen ettersom barnet lærer viktige evner til å håndtere penger og hvordan man bruker et betalingskort.

Som forelder har du tilgang til ditt barns saldo og transaksjoner. Hvis du har aktivert push-varslinger for transaksjonene dine, vil du også motta varslinger umiddelbart når barnet bruker penger.

Hvis noe ser rart ut, kan du åpne barnets profil i Revolut-appen din, trykke på kortet og åpne PIN- og sikkerhetsmenyen. Du kan deretter aktivere eller deaktivere betalinger med kortsveiping, kontaktløse betalinger, nettbaserte transaksjoner og minibankuttak. Du kan også angi en månedlig forbruksgrense. Åpne barnets profil, trykk på kortet deres, velg Innstillinger og deretter Forbruksgrense.

Barnet ditt vil ikke kunne endre disse innstillingene selv fra Revolut Junior-appen.

Du har alltid kontroll over saldoen som er tilgjengelig for barnet ditt, og barnet vil ikke kunne bruke mer enn det har tilgjengelig på kortet.