Hvordan legge til en medforelder til min Revolut Junior-konto?

Som hoved- eller administratorforelder kan du legge til en medforelder som administrerer Junior-kontoen sammen med deg. Dette konfigureres enkeltvis for hver Junior-konto. For å tilordne en medforelder, åpne Revolut-appen, gå til Junior-fanen, velg Junior-kontoen medforelderen skal legges til (hvis du har mer enn én tilknyttet Junior-konto), bla ned til «Foreldre»-delen og velg «Legg til medforelder»-alternativet.

Du kan fjerne medforelderen når som helst ved å velge medforelderen i Foreldre-delen av Junior-kontoen og velge Fjern-alternativet.

Du kan ikke tilordne flere medforeldre om gangen, og du kan tilordne samme medforelder på nytt opptil tre ganger i løpet av et kalenderår.