Hvordan kan jeg kontrollere utgiftene mine med budsjettering-funksjonen?

Med innebygd budsjettering fra Revolut kan du spore pengebruken din ved å sette opp et budsjett for hver valutakonto du har.

Du trenger bare å fortelle oss hvor mye du vil bruke hver måned, så utarbeider vi en daglig forbruksgrense du må overholde for å nå målet ditt. Med umiddelbare oppdateringer vet du nøyaktig hvor mye du har igjen å bruke, når du nærmer deg den daglige grensen og når du har brukt for mye. Du trenger bare gå til Analyse-delen (grafikonet øverst i høyre hjørne av Hjem-fanen), klikke på Budsjett, velge valuta og trykke på Sett opp et budsjett for å komme i gang!