Revolut for reiser

Du trenger ikke å informere oss om reiseplanene dine. For å gjøre utenlandsreisen din så enkel og brukervennlig som mulig har vi imidlertid noen praktiske tips og råd:

Verifiser identiteten din

Du må verifisere identiteten din før du reiser. Revolut-kontoen din fungerer ikke før vi har bekreftet identiteten din for å overholde finansielle reguleringer. Denne prosessen tar vanligvis mindre enn fem minutter. For å verifisere identiteten din går du til Profil-delen for å sende inn bilder av deg selv, legitimasjonen din og i enkelte tilfeller visum eller oppholdstillatelse.

Ha kortet ditt klart

Du må bestille et fysisk kort for kortbetalinger i butikk og kontantuttak. Påse at du bestiller kortet i god tid før du reiser. I enkelte tilfeller kan det ta lengre tid enn forventet før det ankommer. Du må utføre en transaksjon med chip og PIN-kode før du kan bruke kontaktløse betalinger.

Sett inn penger før du reiser

Den beste løsningen for å legge til et stort pengebeløp på Revolut-kontoen din er via en bankoverførsel. Hvis du setter inn penger via et kort, anbefaler vi at du aktiverer automatisk innsetting, slik at du ikke trenger å bekymre deg for utilstrekkelige midler mens du reiser. Du bør også bekrefte innskuddskortet ditt før du reiser, slik at alle transaksjonene utføres som planlagt mens du er på farten.

Velg å bli belastet i den lokale valutaen

I enkelte minibanker og betalingsterminaler blir du spurt om du vil fullføre transaksjonen med eller uten valutaveksling. I slike tilfeller bør du alltid velge uten valutaveksling. Hvis du velger å fullføre transaksjonen med valutaveksling eller godtar kursen som er foreslått i terminalen, kan minibankleverandøren eller selgeren/brukerstedet bruke sin egen vekslingskurs. Dette er ikke nødvendigvis interbankkursen, og lar vedkommende tjene penger på transaksjonen din. Du bør alltid velge å belastes i den lokale valutaen for landet du befinner deg i. Velg thailandske baht hvis du er i Thailand, euro hvis du er i Spania, og amerikanske dollar hvis du er i USA.