Hvordan kan vi hjelpe deg?

Når er jeg ikke dekket av refusjonsbeskyttelsen?

Et par situasjoner der refusjonsbeskyttelsen ikke vil beskytte deg er:

  • for alle varer med en kjøpspris under € 50
  • for varer kjøpt utenfor landet kontoen din er registrert eller Europa
  • dyr og planter, forbruksvarer og ferskvarer, mat og drikkevarer
  • hvis grunnen til at refusjonen blir avvist er at forhandleren ikke aksepterer returer via post

Se vilkårene & i appen for flere detaljer.

Du får tilgang til dem i appen ved å gå til Markesaplass → Forsikring → velge type og klikke på “Alle dokumenter”.

Relaterte artikler