Hvordan sender jeg inn et krav om forsikringsbeskyttelse?

Du finner kontaktinformasjonen i Revolut-appen. Gå til 'Markedsplass'-fanen i hovednavigasjonslinjen i appen, trykk på 'Forsikring', velg forsikring og trykk på 'Få hjelp'.

Merk at du vil bli bedt om å gi en kopi av relevante dokumenter, for eksempel kvittering for varen eller arrangementet, eller en politirapport i tilfelle tyveri som en del av kravprosessen.

Se vilkår i appen for mer informasjon.