Hvordan sender jeg inn et forsikringskrav?

Du finner kontaktopplysningene i Revolut-appen. Gå til Markedsplass-fanen i hovednavigasjonslinjen i appen, trykk på Forsikring, velg forsikring, og trykk på Få hjelp.

Vær oppmerksom på at du vil bli bedt om å fremlegge en kopi av relevante dokumenter, som for eksempel kvitteringen for varen eller billetten til arrangementet og politirapport i tilfelle tyveri, som del av kravsprosessen.

Se vilkårene & i appen for flere detaljer.