Hvilke varer er kvalifisert for kjøps- og refusjonsbeskyttelse returbeskyttelsesforsikring?

For at et produkt skal være kvalifisert for enten kjøps- eller refusjonsbeskyttelse, må det ha blitt betalt i sin helhet med Revolut Plus-, Premium- eller Metal-kontoen din. I tillegg må varen oppfylle alle følgende kriterier:

• kun kjøpt til privat bruk
  • helt ny på kjøpstidspunktet
  • ingen tidligere eier
  • kjøpt privat
  • ha påkrevd CE-sikkerhet og miljøsertifisering
  • ikke spesifisert i utelatelsene (f.eks. mat og drikke, smykker, antikvitet osv.). Du finner en fullstendig liste under vilkår.
  • Den ble kjøpt fra en selger i landet der Revolut-kontoen din er registrert, eller i Europa.

Dette er bare en oversikt over forsikringsvilkårene. Se vilkår i appen for mer informasjon.