Hva kreves når jeg sender inn et forsikringskrav?

For alle kravstyper vil du bli bedt om å laste opp et bilde av kvitteringen. Avhengig av kravstypen, kan du bli bedt om å laste opp ekstra dokumenter hvis undersøkeren av kravet ditt ber deg om dette. Eksempler på dokumenter du kan bli bedt om å fremlegge er:

• For tyveri: en kopi av politirapporten
  • For skader: Hvis varen din ikke er totalskadet, en kopi av reparasjonsfakturaen
  • For billettkansellering: Et dokument som beviser at det var umulig for deg å rekke arrangementet

Se vilkårene & i appen for flere detaljer.