Hva får jeg med refusjonsbeskyttelsesforsikring?

Med Revoluts refusjonsbeskyttelse kan du bli refundert via Revolut hvis du vil returnere et produkt innen 90 dager etter kjøpet.

Refusjonsbeskyttelsen gir refusjonsdekning for gjenstander som er kjøpt med Revolut-kontoen din og

• som er kjøpt for personlig bruk
  • som var helt nye på kjøpstidspunktet
  • som ikke har hatt noen tidligere eiere
  • som ikke ble kjøpt privat
  • som ble kjøpt fra forhandlere i Europa eller der kontoen din er registrert
  • som ble kjøpt i løpet av de siste 90 dagene
  • som forhandleren ikke vil ta tilbake

Refusjonsbeskyttelsen er bare tilgjengelig for Plus-, Premium- og Metal-brukere i Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Gibraltar, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia.

Dette er bare er en oversikt over forsikringspolisebetingelsene. & Se vilkårene i appen for fullstendige detaljer.