Hva får jeg med forsikringsbeskyttelse mot billettkansellering?

Revoluts billettkanselleringsbeskyttelse gir dekning for arrangementsbilletter som er kjøpt med Revolut-kontoen din. Kun billetter til arrangementer som finner sted i landet der kontoen din er registrert, eller i Europa, dekkes.

Hvis du ikke kan delta på et arrangement på grunn av en plutselig og uventet omstendighet som er dekket (du finner listen over omstendigheter i & vilkårene), og som du ikke var klar over på tidspunktet da du kjøpte billetten, får du refundert den pålydende verdien av billetten(e) du kjøpte, men maksimalt 1000 EUR pr. hendelse. Det maksimale beløpet du kan motta i en 12-måneders periode, er 1000 EUR

Billettkanselleringsbeskyttelsen er bare tilgjengelig for Plus-, Premium- og Metal-brukere i Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Gibraltar, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia.

Dette er bare er en oversikt over forsikringspolisebetingelsene. & Se vilkårene i appen for fullstendige detaljer.