Hva får jeg igjen for kjøpsbeskyttelsesforsikring?

Kjøpsbeskyttelsen tilbyr tyveri- og ulykkesforsikring på varer som er kjøpt med Revolut-kontoen din og som

• er kjøpt til privat bruk
  • var helt nye på kjøpstidspunktet
  • ikke har hatt tidligere eiere
  • ikke er kjøpt privat
  • ble kjøpt i løpet av de siste 365 dagene og etter at gruppepolicyen startet

Kvalifiserte produkter kjøpt over hele verden dekkes kun hvis den kvalifiserte gjenstanden oppfyller alle CE-krav om sikkerhet og miljøsertifisering som ville ha gjeldt hvis den ble kjøpt i Storbritannia eller EU.

Kjøpsbeskyttelsen er kun tilgjengelig for Plus-, Premium- og Metal-brukere i Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Gibraltar, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia.

Dette er bare en oversikt over forsikringsvilkårene. Se vilkår i appen for mer informasjon.