Hva får jeg igjen for forsikring for refusjonsbeskyttelse?

Revoluts refusjonsbeskyttelse lar deg få refusjon via Revolut hvis du ønsker å returnere et produkt innen 90 dager etter kjøpet.

Refusjonsbeskyttelsen tilbyr refusjonsdekning for varer du har kjøpt med Revolut-kontoen din og som

• ble kjøpt til privat bruk
  • var helt nye på kjøpstidspunktet
  • ikke har hatt tidligere eiere
  • ikke er kjøpt privat
  • ble kjøpt fra selgere i Europa eller der kontoen din er registrert
  • ble kjøpt de siste 90 dagene
  • selgeren ikke vil ta tilbake

Refusjonsbeskyttelsen er kun tilgjengelig for Plus-, Premium- og Metal-brukere i Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Gibraltar, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia.

Dette er bare en oversikt over forsikringsvilkårene. Se vilkår i appen for mer informasjon.