Hva får jeg igjen for billettkanselleringsforsikring?

Revoluts beskyttelse for billettkansellering tilbyr dekning for arrangementsbilletter kjøpt fra Revolut-kontoen din. Kun billetter til arrangementer som skjer i landet der kontoen din er registrert eller i Europa, dekkes.

Hvis du ikke er i stand til å delta på et arrangement på grunn av en plutselig og uventet dekket omstendighet (du kan finne listen over omstendigheter i vilkårene) som du ikke var klar over da du kjøpte billetten, vil du få refundert den laveste verdien eller pålydende verdi for billetten(e) du kjøpte, eller maksimalt € 1000 for én hendelse. Det maksimale beløpet du kan motta i løpet av en tolvmånedersperiode er € 1000.

Beskyttelsen for billettkansellering er kun tilgjengelig for Plus-, Premium- og Metal-brukere i Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Gibraltar, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia.

Dette er bare en oversikt over forsikringsvilkårene. Se vilkår i appen for mer informasjon.