Hvordan fungerer Revoluts enhetsforsikring?

For å forsikre enheten din kan du velge å betale ukentlig eller forskuddsbetale for hele året og motta en rabatt på 13 %.

Hvis du forskuddsbetaler, blir beløpet trukket fra Revolut-saldoen din så snart du aktiverer forsikringen.

Hvis du velger å betale ukentlig, blir den første betalingen trukket fra Revolut-kontoen din når du aktiverer forsikringen. Enhetsforsikringen har alltid 12 måneders varighet og kan ikke sies opp før tiden.

Du finner poliseinformasjonen din på Markedsplass-fanen, under Forsikring. Du mottar også en bekreftelses-e-post med poliseinformasjonen din når du aktiverer forsikringen.