Jeg har blitt bedt om å sende inn pass/nasjonal ID som forberedelse til Brexit. Hvorfor må jeg gjøre dette?

Som et resultat av Brexit, må vi be noen brukere om å verifisere legitimasjonen sin på nytt før vi kan overføre dem til vårt europeiske selskap. Det bør imidlertid bare ta noen få minutter å laste opp pass eller nasjonal legitimasjon via appen.

Med mindre du gjør dette, kan det hende at vi ikke kan levere tjenestene våre til deg. Dette betyr at vi kanskje må begrense funksjonaliteten til kontoen din til du har de nødvendige dokumentene. Kontakt kundestøtte i appen hvis du har noen spørsmål om dette.