Hvordan vet jeg når jeg er overført til det europeiske selskapet?

Vi varsler deg via e-post før noe skjer for å informere deg om at vi har til hensikt å overføre kontoen din til vår nye europeiske enhet. Vi vil også varsle deg igjen via e-post så snart overføringen har funnet sted for å gi deg beskjed. Hvis du av en eller annen grunn tror at du har gått glipp av disse e-postene, er den raskeste måten å sjekke om du har blitt overført på å åpne Revolut-appen, klikke på Profil-ikonet øverst i venstre hjørne og bla deg helt til bunnen av siden. Under knappen «Logg ut» vil du se navnet på den juridiske enheten som kontoen din er tilordnet. Hvis navnet er «Revolut Payments UAB», har du blitt overført til vår nye europeiske enhet. Hvis du fremdeles er tilordnet «Revolut LTD UK», har du ennå ikke blitt overført.