Hvordan vet jeg når jeg er overført til det europeiske selskapet?

Vi varsler deg via e-post før noe skjer, slik at du er klar over at vi skal overføre kontoen din til vår nye europeiske enhet. Vi varsler deg på nytt via e-post for å gi deg beskjed når migreringen er fullført. Hvis du av en eller annen grunn tror du har gått glipp av disse e-postene, er den raskeste måten å sjekke om du har blitt migrert å åpne Revolut-appen din, klikke på Profil-ikonet øverst i venstre hjørne > og bla ned til bunnen av siden. Under logge ut-knappen ser du navnet på den juridiske enheten som kontoen din tilhører. Hvis navnet er «Revolut Payments UAB», har du blitt overført til den nye europeiske enheten vår. Hvis du fremdeles tilhører «Revolut LTD UK», har du ikke blitt migrert ennå.