Hvor finner jeg mine IBAN-detaljer?

For å finne ditt nye IBAN-nummer:

• Gå til Revolut-appen
  • Velg Kontoer-nedtrekksmenyen som viser alle aktive valutaer
  • Velg din europeiske lokale valutakonto, som euro
  • Klikk på ikonet med tre prikker for å få flere alternativer på din EUR-konto
  • Velg Detaljer

Dette vil vise deg IBAN-nummeret som kan brukes til å sette inn penger på denne kontoen. Når du har blitt flyttet til vår europeiske enhet, vises ditt nye IBAN som starter med LT.

Vær oppmerksom på at når du er overført til vår europeiske enhet, vil ditt gamle IBAN-nummer som starter med GB ikke lenger vises i appen.