Hva må jeg gjøre etter at kontoen min er flyttet til det europeiske selskapet?

Hvis du har periodiske betalinger som kommer inn eller går ut av kontoen din, må du sørge for at du informerer motparten din om at ditt IBAN-nummer er endret. Dette kan være ting som:

• Avtalegiroer
  • Lønn
  • Planlagte betalinger til Revolut-kontoen din

Dessverre kan ikke Revolut informere motparter på dine vegne. Det er derfor viktig at du gjør dette for å sikre at behandlingen av fremtidige betalinger blir vellykket.

For å varsle arbeidsgiveren din om den nye kontoen din slik at lønnen din kan utbetales, har vi laget en lønnsfunksjon i Revolut-appen. For å få lønnsvarselet ditt:

• Gå til appen
  • Velg Kontoer-nedtrekksmenyen som viser alle aktive valutaer
  • Velg din europeiske lokale valutakonto som du ønsker å motta lønn på, som euro
  • Velg Sett inn penger
  • Velg Endre for betalingsmetoden
  • Velg Lønn
  • Følg instruksjonene på skjermen