Revolut-kortet mitt utløper snart

Du finner kortets utløpsdato på det fysiske kortet og i appen. Du kan bestille et erstatningskort opptil 28 dager før går kortet ditt utløper med kostnadsfri standard forsendelse til EØS, Australia, Canada, Singapore, Sveits og USA, eller – hvis du trenger det raskere – betale ekstra for å få det levert med ekspress nesten hvor som helst i verden. For å bestille det nye kortet ditt gå til seksjonen Kort i appen og velg kortet som er i ferd med å utløpe, klikk på knappen for å bestille erstatningskortet ditt med ny PIN-kode og ny utløpsdato. Når kortet ditt utløper ved midnatt den siste dagen i måneden fjernes det automatisk fra appen og vil ikke lenger virke.