Cryptovaluta's kopen en verkopen

Zodra je ons aanbod voor cryptovaluta hebt geactiveerd, kun je elke ondersteunde fiduciaire valuta gebruiken om cryptovaluta te kopen, of het terug te ruilen voor een fiduciaire valuta.

Dit kan worden gedaan via het 'Crypto'-gedeelte van het tabblad 'Home' in de Revolut-app of het gedeelte 'Bezittingen' van de Hub. Het kopen en verkopen van cryptovaluta werkt op dezelfde manier als elke andere fiduciaire valuta die we ondersteunen.

Om je cryptovaluta-rekening toe te voegen, ga je naar het tabblad Bezittingen en vervolgens naar de sectie Crypto. Tik op de knop 'Investeren', selecteer de cryptovaluta die je wilt kopen en tik vervolgens op de knop 'Kopen' om te beginnen!