Hoe sluit ik mijn handelsrekening?

Je kunt nu je handelsrekening sluiten door de Revolut-app te openen en naar het onderdeel Trading te gaan.

Door op het beletselteken (drie puntjes) aan de rechterkant van het scherm te klikken en te kiezen voor 'Handelsrekening sluiten' en daarna in te stemmen met de op het scherm getoonde voorwaarden voor het sluiten van je handelsrekening (en de verkoop van eventuele aandelen), geef je toestemming om je handelsrekening bij RTL te sluiten (en aandelen te verkopen).

De rekening wordt in 3 stappen gesloten:

Stap 1: Nadat je ons een verzoek stuurt om je rekening te sluiten, worden je aandelen verkocht. Na de verkoop volgt een afwikkelingsproces van 2 dagen.

Stap 2: Zodra de middelen verwerkt zijn, worden ze naar je USD-rekening voor elektronisch geld overgemaakt.

Stap 3: Zodra je handelsrekening op $ 0 staat, wordt deze gesloten.