Hoe sluit ik mijn handelsrekening?

Je kunt nu je handelsrekening sluiten door de Revolut-app te openen en naar het gedeelte Aandelen te gaan.

Door te klikken op de ellips (drie stippen) aan de rechterkant van het scherm en 'Sluit handelsrekening' te kiezen, en door vervolgens akkoord te gaan met de Voorwaarden voor sluiting van handelsrekeningen die op het scherm worden weergegeven, stem je in met de sluiting van je handelsrekening (en de verkoop van aandelen indien van toepassing) met RTL.

De rekening wordt in 3 stappen afgesloten:

Stap 1: Nadat je ons een verzoek hebt gestuurd om je rekening te sluiten, worden je activa verkocht. Na de verkoop van de aandelen volgt er een afwikkelingsproces van 2 dagen.

Stap 2: Zodra het geld is vereffend, worden ze overgemaakt naar je USD e-Money-rekening.

Stap 3: Zodra je handelsrekening $ 0 is, wordt het gesloten.