Kan ik prijsalarmen instellen voor het verhandelen?

Je kunt een prijsalarm ontvangen voor de beschikbare aandelen. De waarschuwing kan worden aangemaakt door de Revolut-app te openen en naar het gedeelte ‘Aandelen’ te gaan. Selecteer de knop ‘Beleggen’ en vervolgens een van de beschikbare aandelen.

Selecteer vervolgens in de details van het aandeel, boven de sectie met een prijs/grafiek, het belpictogram en maak een waarschuwing aan. Om een alarm te verwijderen, veeg je naar links op het aangemaakte alarm in de gegevens van het aandeel en kies je 'Verwijderen'.