Mijn telefoon is zoekgeraakt of gestolen

Je kunt je Revolut-kaart nog steeds gebruiken, ook zonder smartphone. Je kunt nog steeds met je kaart betalen, geld opnemen en zelfs via een bankoverschrijving je saldo opwaarderen.

We raden je echter wel aan de Revolut-app op je nieuwe telefoon te downloaden, je telefoonnummer in te voeren en 'Ik heb nog geen code ontvangen' te selecteren om met een ondersteuningsmedewerker in contact te komen. Je ontvangt dan een verificatiecode van ons, zodat je je op je nieuwe apparaat bij je rekening kunt aanmelden.

Maak geen tweede rekening aan, neem gewoon contact met ons op om je nieuwe apparaat te verifiëren.

Bekijk deze #RevTip-video voor meer informatie.