Mijn telefoon is zoekgeraakt of gestolen

Jouw Revolut-kaart werkt nog steeds zonder je smartphone. Je kunt nog steeds kaartbetalingen doen en contant geld opnemen, en zelfs je rekening via bankoverschrijving aanvullen.

We raden je echter wel aan de Revolut-app op je nieuwe telefoon te downloaden, je telefoonnummer in te voeren en 'Ik heb nog geen code ontvangen' te selecteren om met een ondersteuningsmedewerker in contact te komen. Je ontvangt dan een verificatiecode van ons zodat je je op je nieuwe apparaat bij je rekening kunt aanmelden.

Maak niet nog een rekening aan - neem gewoon contact met ons op om je nieuwe apparaat te verifiëren.

Bekijk deze #RevTip-video voor meer informatie.