Ik denk dat ik een dubbele rekening heb

Waarom kan ik niet twee persoonlijke Revolut-rekeningen aanhouden?

Je mag maar één persoonlijk Revolut-rekening hebben, zoals vermeld in sectie 4 van onze algemene voorwaarden.

Ik ben een Revolut Business-gebruiker. Kan ik één persoonlijke en één zakelijke rekening bij Revolut hebben?

Ja, mag zowel een persoonlijke als een zakelijke rekening bij Revolut hebben.

Hoe kom ik aan een dubbele rekening?

Meestal wordt een dubbele rekening aangemaakt wanneer je een nieuw telefoonnummer krijgt. Dit kan het gevolg zijn van het verhuizen naar een ander land, het verliezen van je telefoon of het wisselen van telefoonaanbieder. Wanneer je een nieuw telefoonnummer krijgt, moet je het telefoonnummer wijzigen dat bij je rekening is geregistreerd. Dit wordt gedaan door naar 'Geen toegang meer tot je nummer?' te gaan op het inlogscherm en volg de instructies op het scherm om je telefoonnummer te wijzigen in je nieuwe nummer.

Bekijk deze #RevTip-video voor meer informatie.

Ik ben verhuisd naar een ander land en heb een nieuw telefoonnummer gekregen. Wat moet ik doen met mijn Revolut-rekening?

Ga naar 'Geen toegang meer tot je nummer?' op het inlogscherm en volg de instructies op het scherm om je telefoonnummer te wijzigen in je nieuwe nummer.

Bekijk deze #RevTip-video voor meer informatie.

Wat kan ik doen als mijn tweede rekening wordt verwijderd?

Als je toegang hebt tot je rekening waarvan wordt gedacht dat die dubbel is, upgrade je app naar de nieuwste versie en ga je naar het gedeelte 'Instellingen' van de app. Druk daarna op 'Rekening sluiten' en volg de instructies.

Houd er rekening mee dat we verplicht zijn je gegevens 6 jaar te bewaren om te voldoen aan de wettelijke vereisten, zoals de antiwitwaswetgeving.

Hoe weten jullie welke rekening moet worden verwijderd?

De verwijdering van de rekening is gebaseerd op de algemene activiteiten op de rekening.