Er is mij gevraagd om mijn paspoort/nationale identiteitsbewijs in te dienen als voorbereiding op Brexit. Waarom moet ik dit doen?

Als gevolg van Brexit moeten we sommige gebruikers vragen om hun ID opnieuw te verifiëren voordat we ze naar ons Europese bedrijf kunnen migreren. Het uploaden van je paspoort of nationale ID via de app neemt echter slechts een paar minuten in beslag.

Tenzij je dit doet, kunnen we je mogelijk niet van onze diensten voorzien. Dit betekent dat we mogelijk de functionaliteit van je rekening moeten beperken totdat je de vereiste documenten verstrekt. Als je hier vragen over hebt, kun je contact opnemen met ons klantenondersteuningsteam in de app.