Mijn rekeningafschriften weergeven

Dit is super gemakkelijk. Ga in de app naar het gedeelte 'Rekeningen', selecteer '...' om meer te zien en klik op 'Overzicht'.

Selecteer het datumbereik en de bestandsindeling (pdf of excel) van je overzicht. Tik vervolgens op 'Overzicht opvragen' en je kunt de geschiedenis van je rekening op je scherm bekijken.

Als je het overzicht wilt downloaden, tik je op het pictogram voor exporteren in de rechterbovenhoek van het scherm. Je kunt dit overzicht naar je telefoon downloaden.