Jouw analysecyclus instellen

Je kunt de rekeningen selecteren die in de uitgavengrafiek worden weergegeven en ook de cyclus van de grafiek zelf wijzigen.

Jouw analyses zijn standaard afgestemd op een maandelijkse cyclus, maar je kunt kiezen tussen wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse opties. Elke geselecteerde cyclus toont de totale uitgaven, gedetailleerde uitgaven per periode, gemiddelde uitgaven en vergelijking met de vorige periode.

Als je wilt dat de cyclus op een bepaalde datum begint en eindigt, klik je op het pictogram 'Kalender'-filterpictogram bovenaan de analysepagina, kies je je analysecyclus tussen wekelijks, maandelijks of jaarlijks en klik je op de knop 'Cyclus bewerken' rechtsboven in het scherm om de dag te wijzigen waarop je analysecyclus begint.