Hoe kan ik een budget verwijderen?

Als je denkt dat je geen budget meer nodig hebt, kun je alleen je categoriebudgetten verwijderen en de algemene limiet behouden of alle budgetten verwijderen. Je hoeft alleen maar:

1. Te navigeren naar de sectie 'Analyse' door te klikken op de staafgrafiek in de rechterbovenhoek van het tabblad 'Start-rekeningen' en vervolgens te klikken op Budget net onder de uitgavengrafiek. Je kunt ook rechtstreeks naar je budgetscherm gaan door naar beneden te scrollen op je tabblad 'Start-rekeningen' en te klikken op de budgettegel in de sectie Analyse.

2. Als je alleen je categoriebudgetten wilt verwijderen, scrol je naar beneden naar het gedeelte 'Categoriebudgetten' en klik je op de knop 'Beheren'. Selecteer 'Categoriebudgetten uitschakelen' en klik op 'Uitschakelen' om alle categoriebudgetten te verwijderen.

3. Als je alle budgetten wilt verwijderen, inclusief de totale limiet, klik je op de knop 'Beheren' in de rechterbovenhoek van het budgetteringsscherm. Tik op 'Budget uitschakelen' en klik op 'Uitschakelen' om al je budgetten te verwijderen.

We onthouden je laatste instellingen van je budget voor het geval je je budget opnieuw wilt inschakelen. Op deze manier kun je het eenvoudig opnieuw instellen, inclusief je categoriebudgetten.