Hoe kan ik een budget bewerken?

Je kunt bestaande budgetten bewerken door naar beneden te scrollen op de startpagina van je rekeningen naar de sectie Analyses en te klikken op de tegel 'Over van budget' of door naar de sectie 'Analyses' te gaan (het grafiekpictogram in de rechterbovenhoek van het tabblad Home) en te tikken op 'Budget' onder je uitgavengrafiek.

Zodra je op de hoofdpagina Budgettering bent, hoef je alleen maar:

1. Te tikken op 'Beheren' rechtsboven in het scherm.

2. Selecteer 'Budget bewerken'.

3. Wijzig je limiet of je cyclus.

4. Je kunt je categoriebudgetten ook wijzigen door te klikken op 'Instellen' als je nog geen categorieën hebt 'ingesteld, of op '# categorieën' als je 'ze al hebt gemaakt.

5. Zorg ervoor dat de som van de categorielimieten niet groter is dan het totale bedrag dat je hebt ingesteld.

Als de som van je categorielimieten groter is dan de totale limiet, kun je ook klikken op 'Gereed' en 'Doorgaan' om je totale limiet aan te passen.

6. Klik op 'Gereed' en Revolut staat klaar om je te helpen je financiële gezondheid te verbeteren!