Hoe kan ik een budget aanmaken?

Je kunt een maandelijks of wekelijks algemeen budget aanmaken en geld van je geselecteerde limiet toewijzen aan specifieke categorieën.

Om een budget in te stellen, scrol je naar beneden op de startpagina van je rekeningen naar de sectie Analyses en klik je op de knop '+ Instellen' of ga je naar het scherm 'Analyses' (het grafiekpictogram in de rechterbovenhoek van het tabblad Home) en tik je op 'Budget' om te beginnen.

Volg gewoon deze stappen:

1. Stel je budgetbedraglimiet in.

2. Tik op 'Cyclus' om een frequentie (maandelijks of wekelijks) en een startdatum voor de budgetcyclus te selecteren. Als je bijvoorbeeld je salaris op de 25e van elke maand ontvangt, kun je een maandelijks budget instellen vanaf je betaaldag.

3. Selecteer 'categoriebudgetten' om je gehele of gedeeltelijke budget toe te wijzen aan specifieke categorieën. Als je bijvoorbeeld een maandelijkse uitgave van 900 verwacht, kun je 400 toewijzen voor levensmiddelen, 200 voor winkelen, 180 voor restaurant en 120 voor de rest van de onkosten. Je kunt het budget van elke categorie volgen, evenals de totale budgetlimiet.

4. Klik op 'Gereed' en laat de app je helpen je financiële gezondheid te verbeteren!