Wie is de aanbieder van de verzekering voor terugbetaling in verband met ticketannulering van Revolut?

Revolut werkt samen met Qover, een niet-gebonden verzekeringsagent, voor de levering van deze dienst. De verzekeringspolis wordt uitgegeven door Qover en Qover zal alle documenten met betrekking tot de verzekering verzorgen.

De verzekering wordt aangeboden door Wakam of Chubb, afhankelijk van het land waar je woont.