Hoe kan ik een beschermingsverzekeringsclaim indienen?

Je kunt de contactgegevens in de Revolut-app vinden. Ga naar het tabblad 'Marketplace' op de hoofdnavigatiebalk van je app. Tik vervolgens op 'Verzekering', selecteer je verzekering en druk op 'Hulp vragen'.

Houd er rekening mee dat je, als onderdeel van het schadevergoedingsproces, gevraagd kunt worden een kopie van relevante documenten te overleggen, zoals bijvoorbeeld de bon van het artikel of de ticket van het evenement, of het proces-verbaal van de politie in geval van diefstal.

Zie de algemene voorwaarden in de app voor meer details.

Je kunt deze in de app bekijken onder Marketplace → Verzekering → kies vervolgens het type en klik op 'Alle documenten'.