Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om in aanmerking te komen voor terugbetalingen en ticketannuleringeen ?

Om in aanmerking te komen voor deze verzekering

• Moet je continu een Revolut Plus-, Premium- of Metal-abonnement hebben gehad (d.w.z. zonder onderbreking) vanaf het moment van aankoop van het artikel of ticket (onderhevig aan je upgrade) tot aan de claimmelding. Met andere woorden, als je een Revolut Plus, Premium of Metal-klant was toen je het artikel kocht maar je abonnement sindsdien hebt stopgezet, kom je niet in aanmerking
  • Je moet ten minste 18 jaar oud zijn

Dit is slechts een overzicht van de voorwaarden van de verzekeringspolis. Zie de Algemene voorwaarden in de app voor meer informatie.