Nieuwe rekeningen toevoegen aan een groep

Je kunt een transactie aan de groep toevoegen via de widget Groepsrekeningen in het gedeelte 'Betalingen' van de app of door op de knop 'Rekening splitsen' te tikken in je transactieoverzicht. Dit werkt op dezelfde manier als de functie 'Rekening splitsen', maar in plaats van een betaalverzoek te sturen naar de andere groepsleden, slaan we het verzoek gewoon op de groepspagina op.

• Selecteer de transactie(s) die je wilt delen met de groep en pas de bedragen aan die elk lid van de groep verschuldigd is, indien nodig. In plaats van een betaalverzoek te sturen naar de andere groepsleden, slaan we het verzoek gewoon op de groepspagina op.
  • Als je een transactie wilt toevoegen die je buiten Revolut om hebt gedaan, tik dan op de knop '+' en voeg de details van je transactie toe. Je kunt ook de persoon wijzigen die deze aangepaste rekening heeft betaald, en de bedragen aanpassen die elk groepslid moet betalen.
  • Heb je per ongeluk een transactie toegevoegd? Geen zorgen. Op de groepspagina versleep je de transactie om deze te verwijderen, of tik op de transactie en selecteer 'Uit groep verwijderen'.