Mijn Revolut-kaart verloopt binnenkort. Wat moet ik doen?

De vervaldatum van je kaart is op de fysieke kaart en in de app te vinden. Je kunt vanaf 28 dagen voordat je kaart verloopt een vervangende kaart bestellen. Deze wordt in de EER, Australiƫ, Canada, Singapore, Zwitserland, Japan en de VS kosteloos bezorgd (standaardlevering). Tegen extra betaling kun je de kaart ook sneller via een expreslevering laten bezorgen op bijna alle locaties in de wereld. Ga voor het bestellen van je nieuwe kaart in de app naar het gedeelte 'Kaarten' en selecteer de kaart die binnenkort verloopt. Tik vervolgens op de knop om je vervangende kaart met een nieuwe pincode en nieuwe vervaldatum te bestellen. Zodra je kaart om middernacht op de laatste dag van de maand is verlopen, wordt deze automatisch uit de app verwijderd en kun je de kaart niet meer gebruiken.

Bekijk deze #RevTip-video voor meer informatie.