Kom ik in aanmerking voor Google Pay?

Google Pay is beschikbaar voor gebruikers uit Australië, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Spanje, Singapore, Tsjechië, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Je Android-apparaat moet ook NFC (near-field communication) en HCE (host card emulation) ondersteunen om compatibel te kunnen zijn met Google Pay. Als je wilt controleren of Google Pay op je apparaat functioneert, ga je naar 'Instellingen' op je apparaat en selecteer je 'Draadloos en netwerken'. Tik vervolgens op 'Meer'. Als NFC wordt weergegeven, kun je in winkels betalen via Google Pay op je apparaat.