Kom ik in aanmerking voor Apple Pay?

Apple Pay is momenteel alleen beschikbaar voor Revolut-klanten in België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Malta, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Singapore, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Binnenkort breiden we uit naar andere landen.

Je kunt je Revolut-kaarten op elk van de volgende apparaten toevoegen:

• iPhone SE of meer recente modellen
  • iPad 3 of meer recente modellen
  • Alle Apple Watch-modellen
  • Mac-modellen met Touch ID