Kan ik mijn gebruikersnaam verbergen?

Je kunt de vindbaarheid van je gebruikersnaam aanpassen door op de knop 'Bewerken' te tikken in je 'Revolut-profiel' in het gedeelte 'Betalingen' van de app. Als je ervoor kiest om 'Vindbaar via gebruikersnaam' uit te schakelen, dan kunnen andere Revolut-gebruikers je niet vinden via een zoekopdracht, maar wel als ze tikken op de link van je gebruikersnaam.

Als je helemaal niet geïdentificeerd wilt worden als Revolut-gebruiker (bijv. via je mobiele nummer of je gebruikersnaam), kun je 'Betalingen tussen vrienden' uitschakelen in de 'Geavanceerde privacyinstellingen'.