Hoe kan ik een virtuele wegwerpkaart aanmaken?

Voor Android: Ga naar het tabblad 'Kaarten', vind je een symbool met de tekst 'Virtuele wegwerpkaart voor veilig eenmalig gebruik'. Klik op het symbool en gebruik de kaart als een normale kaart. We hebben de kaart snel voor je aangemaakt.

Voor iOS: Ga naar het tabblad 'Kaarten', tik op het '+' icoontje, kies 'Virtuele debetkaart' en selecteer vervolgens 'Wegwerpkaart virtueel' als het kaarttype.

Virtuele wegwerpkaarten kunnen in enkele seconden worden aangemaakt en zijn geschikt voor eenmalige online transacties. Je kaartgegevens worden na elke transactie met een virtuele wegwerpkaart automatisch opnieuw gegenereerd. Op deze manier wordt een extra beveiligingslaag toegevoegd voor online transacties en ben je beschermd tegen online kaartfraude.