Wie bezorgt mijn kaart?

We werken met een aantal koeriersdiensten om onze kaarten te leveren. Dit is in elk land anders.

Heb je een Plus-, Premium- of Metal-plan of heb je betaald voor spoedbezorging, ga dan naar het tabblad 'Kaarten' in de app en klik op de knop 'Levering volgen' die je ziet onder de kaart waar het om gaat. Bekijk welke aanbieder je levering verwerkt en volg je levering.

Leveringen van standaardkaarten worden normaal gesproken gedaan door de nationale postdienst van een land.