Hoe kan ik een extra Revolut Business-rekening koppelen?

Het koppelen van een andere Revolut Business-account kan alleen via de webinterface:

• Klik op je rekeningnaam in de linkerbovenhoek om Instellingen te openen
  • Klik nogmaals op je naam - hier kun je wisselen van Revolut zakelijke rekening of er een toevoegen
  • Selecteer Toevoegen
  • Koppel vervolgens een ander account om het e-mailadres en wachtwoord in te voeren voor het andere account dat je wilt koppelen.

Zodra de verificatie is voltooid, wordt de link ingesteld. Je kunt ook Een nieuw bedrijf registreren selecteren om een nieuwe aanvraag voor een ander bedrijf te starten.