Cryptovaluta‘s versturen

Om cryptovaluta te verzenden naar een vriend op Revolut, tik je op het tabblad 'Betalingen' in de app en selecteer je een van je Revolut-vrienden. Voer vervolgens het bedrag in dat je wilt verzenden, kies cryptovaluta in de vervolgkeuzelijst en tik vervolgens op 'Verzenden' en crypto verschijnt onmiddellijk in hun Revolut-rekening!

Hoe stuur ik crypto naar een extern adres?

Crypto-opnames zijn momenteel beschikbaar voor alle Metal-klanten in het Verenigd Koninkrijk, en we hebben nu uitgerold naar een pool van Standard-, Plus- en Premium-gebruikers in het Verenigd Koninkrijk die we contacteren en uitnodigen om deel te nemen aan de Beta. Dit zal binnenkort worden uitgerold naar meer gebruikers.

Het spijt ons dat dit een willekeurige test is, dus we breiden op dit moment niet verder uit.

Om crypto uit Revolut te verzenden, ga je naar het gedeelte 'Crypto' van het tabblad 'Bezittingen' of het gedeelte BTC en tik je op 'Opnemen'. Lees de algemene voorwaarden zorgvuldig door.

Voeg een persoonlijk BTC-adres toe met behulp van de QR-code of voer de informatie handmatig in en bevestig door de 6-cijferige code in te voeren die je in een sms op je telefoon ontvangt.

Nadat je een adres hebt toegevoegd, selecteer je het adres waarnaar je wilt overmaken, voeg je het BTC-bedrag toe dat je wilt opnemen en lees je zorgvuldig de voorwaarden.

De transactie is in 'behandeling' en je ontvangt een bevestiging zodra deze is voltooid.

Op dit moment kun je alleen BTC opnemen bij Revolut. Je kunt echter eenvoudig je andere cryptovaluta's uitwisselen in BTC binnen de Revolut-app.