Hoe kan ik mijn overschrijvingsbevestiging downloaden?

Telkens als je een bankoverschrijving succesvol indient, kun je een overschrijvingsbevestiging downloaden als betalingsbewijs. Als je overschrijving nog niet is aangekomen, kun je de betreffende transactiebevestiging delen met je ontvanger om aan zijn/haar bank te geven. Hierdoor kan het opsporingsproces van je overschrijving vaak worden versneld.

De bevestiging bevat:

• Je naam en rekeninggegevens
  • De naam en rekeninggegevens van je ontvanger
  • Datum waarop de overschrijving is aangemaakt
  • Overschrijvingsbedrag

Om een kopie van je transactiebevestiging te downloaden:

• Ga naar de pagina van je Revolut-rekening
  • Zoek en selecteer de betreffende bankoverschrijving
  • Klik op de knop 'Bevestiging'
  • Hierdoor wordt er een PDF-document geopend dat je kunt opslaan op je apparaat